Kapcsolat

SZERIALIZÁLÁS • AGGREGÁLÁS • TRACK & TRACE

Szerializációs palettánk teljes egészében lefedi a készítmények csomagolásán elhelyezendő biztonsági elemekkel kapcsolatos igényeket – hardver és szoftver oldalon egyaránt. Ez miért fontos? Mert így tudjuk garantálni, hogy az átállás valamennyi lépése hibamentesen történjen. A berendezéseket és az uniós informatikai rendszerbe bekapcsoló struktúrát az Önök igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítjuk ki. Megoldásaink egyszerre teljes körűek és személyre szabottak.

Szerializációs modulok

Masterprint PharmaJet Print & Check TE

Masterprint PharmaJet Print & Check TE

Kifejezetten a gyógyszeripari vállalkozások számára fejlesztettük ki nagy sebességű feliratozó – ellenőrző – validáló állomásunkat, mely kompakt megoldást nyújt a 2019 februárjában életbe lépő EU direktíva előírásainak való megfeleléshez. Precíz és sokoldalú berendezés, korszerű informatikai háttérrel.
Bővebben >
Print & Check Evo

Print & Check Evo

A legszélesebb körben használt integrált megoldás a piacon. Gyors és könnyen beilleszthető a sorba és csak 705 mm-t foglal el. A karton füleken tud nyomtatni és ellenőrizni. Felső és alsó szállítószalag tartja stabilan a kartonokat, ezáltal megbízhatóvá téve a nyomtatást.
Bővebben >
Print & Check Advanced

Print & Check Advanced

Abszolút „nyomtatási szabadság”: akár három felületet (két oldalán és tetején) is nyomtat és ellenőriz. A serleges heveder rendszer tökéletesen helyzetben tartja a kartont a nyomtatás és az azt követő ellenőrzés során.
Bővebben >
Print & Check 3T

Print & Check 3T

A szerializációs gépet nagyfokú rugalmasság jellemzi, ami a karton akár három oldalát is érintő nyomtatási és felügyeleti funkciókat ötvözi az olasz Bollino / francia matrica és illetéktelen beavatkozást jelző zárjel felhelyezésre alkalmas címkézési funkció lehetőségével, mindezt kis helyen megvalósítva (1,7 méter). Külön felügyeleti kamerák ellenőrzik a helyes címkézési vagy zárjelezési műveletet.
Bővebben >
Print & Check All In One

Print & Check All In One

Ötvözi a karton akár három oldalát is érintő nyomtatási és felügyeleti funkciót a mérlegelési és az „olasz Bollino”, „francia matrica” és hamisítás elleni illetéktelen beavatkozást jelző zárjel felhelyezésre alkalmas címkézési funkcióval.
Bővebben >
Print & Check Checkweigher

Print & Check Checkweigher

Integrálja a karton akár három oldalát is érintő nyomtatási és felügyeleti funkciókat a mérlegelési és az opcionális „olasz Bollino” vagy „francia matrica” címkézési funkcióval.
Bővebben >
Print & Check Flex

Print & Check Flex

 • – A LEGRUGALMASABB KARTON SZERIALIZÁCIÓS EGYSÉG A PIACON
 • – LÉZER ÉS TINTASUGARAS EGYÜTT A LEGNAGYOBB RUGALMASSÁGÉRT
 • 
- AKÁR 300 KARTON/PERC SOR SEBESSÉG
 • 
- EGYETLEN GUI AZ ÖSSZES FELSZERELT MODUL BEÁLLÍTÁSAINAK KEZELÉSE


Bővebben >

Aggregációs modulok

Dobozolás

Dobozolás

Több egyéni megoldás áll rendelkezésre a dobozok tartalmának ellenőrzésére és az aggregációs fa építésére.

A megoldások a közvetlenül a dobozolóba kerülés előtt kódokat olvasó kamerától a magában a dobozoló belsejében felszerelt nagy felbontású kamerákig terjednek a rendelkezésre álló hely és a gépelrendezés szerint.
Bővebben >

Kötegelés

Kötegelés

Ezek az állomások a kötegen / csomagoláson belüli DataMatrix kódok olvasásához nagy felbontású kamerákkal ellátva általában a kötegelő vagy csomagoló gépek kivezető részére vannak felszerelve.

A világító-kamera rendszer úgy van kialakítva, hogy akár az olyan kritikus körülmények között, mint például műanyag csomagolás alatt is megnövelje az olvasási sebességet.

Az állomás tartalmaz egy automatikus nyomtató és felhelyező modult, valamint egy ellenőrző kamerát a megfelelő címke felhelyezés ellenőrzésére.

A nem megfelelő vagy nem olvasható kötegeket az állomás végén elhelyezett selejtező állomás automatikusan selejtezi.
Bővebben >

Raklapozás

Raklapozás

Különböző megoldások mind a raklapozásra, mind az elosztásra alkalmazva a szükséges adatátviteli sebességhez való illesztéshez.
Bővebben >

Szoftver modul

ATS 4

ATS 4

Az ATS Four a szerializációs adatfolyam kezelésére kifejlesztett szoftveres ökoszisztéma, ami összekapcsolja a gyárakat, a szerződéses gyártókat (CMO), a külső logisztikai szolgáltatókat, és a hivatalos szerveket, az adattárolás és adatcsere új koncepciójának bevezetésével.
Bővebben >

ATS 3Core

ATS 3Core

 • – The evolving scenario of regulations toward track & trace requires today’s packaging operations to be adaptable and flexible in order to guarantee investments in time and therefore minimizing the Total Cost of Ownership.
 • – Antares Vision – leader in track & trace applications for the pharmaceutical industry – responds to this market request with ATS CORE, third generation of the renowned Antares Tracking System.
 • – ATS CORE creates a new track and trace concept: it is capable to cope with all national rules and all customer’s requests.
 • – Its innovative power is inherent in its software architecture, made by a main central and unvarying body called CORE, and pluggable tailor-made interfaces called DOMAINS.
 • – The central CORE is complemented with various customized DOMAINS. The CORE and the DOMAINS are independently integrated.
 • – That means that options, function and line devices can be changed, updated and increased just upgrading, adding or changing the plugged DOMAIN elements, without any need to re-validate the CORE.
 • – ATS CORE permits tailor-made systems for significant savings in time and money.


Bővebben >

GTS – Plant Manager – üzemi rendszer

GTS – Plant Manager – üzemi rendszer

A GTS – globális nyomon követési rendszer az árukövetési (Track & Trace) rendszer szíve. Egy távoli kiszolgálón futva fő feladata a vállalati erőforrás-tervező (ERP) által kiadott munkamegrendelések kiosztása a gyártósorokhoz. A gyártási folyamat megkezdése után a GTS minden sorról valós idejű termelési adatokat, valamint statisztikákat, szerializált kódokat és eseménynapló kap, majd elraktározza azokat az üzemi adatbázisban, ahol hozzáférhetők az üzemi ERP számára.
Bővebben >
MTS – Line Manager – gyártósor vezérlés

MTS – Line Manager – gyártósor vezérlés

Az MTS – mester nyomon követési rendszer egyetlen gyártósor ellenőrzésére van kialakítva. A munkamegrendelés kiosztása után az MTS hozzáfér a megfelelő termelési recepthez / formátumokhoz az üzemi adatbázisból, és konfigurálja a sor minden eszközét.
Bővebben >
WTS – Warehouse and Shipment Manager – raktár és szállítás kezelés

WTS – Warehouse and Shipment Manager – raktár és szállítás kezelés

Komplett megoldás a szállítások előkészítésre a raktározási területen vagy az elosztó központban.
Bővebben >
NTS – Notification Tracking System – bejelentő rendszer

NTS – Notification Tracking System – bejelentő rendszer

Kommunikáció a szabályozó ügynökségekkel

Az NTS – bejelentés nyomkövető rendszer úgy lett kialakítva, hogy kezeljen az egészségügyi minisztériummal vagy általában más szabályozó ügynökségekkel folytatott minden – bejövő és kimenő – kommunikációt. A moduláris struktúra alapján könnyen hozzá igazítható a jövőbeni előírásokhoz és szabályokhoz. A kiválasztott beállításnak megfelelően az egyes munkamegrendelések befejezésekor aktiválható manuálisan vagy automatikusan megkezdheti a kommunikációt.
Bővebben >